Είσοδος Εγγραφή My Compact Disc Club EN GR

F.A.Q.

F.A.Q.

Περισσότερες ερωτήσεις?

Έχουμε τις απαντήσεις!

  Οι Συλλογές σας πωλούνται στα καταστήματα?  

Οι κασσετίνες του Compact Disc Club είναι αποκλειστικής διάθεσης και δεν πωλούνται σε κανένα κατάστημα

  Πόσο κοστίζουν οι συλλογές?  

Οι συλλογές του Compact Disc Club κοστίζουν 49 ευρώ και αποτελούνται από 4 CD's.

  Όλες οι συλλογές σας αποτελούνται από 4 cd?  

Σε γενικές γραμμές όλες μας οι συλλογές αποτελούντα από 4 cd's.Εξαίρεση αποτελούν η συλλογή 100 Years Deutche Grammophon και η επετειακή συλλογή Gold που αποτελούνται από 8 cd's

  Μπορώ να έρθω από τα γραφεία σας να ακούσω και να αγοράσω εκείνη την στιγμή μια κασετίνα?  

Μπορείτε να ακούσετε δείγματα από την συλλογή μέσω του τηλεφώνου από όποιαδήποτε συλλογή επιθυμείτε. Για αν αγοράσετε μια συλλογή θα πρέπει να δώσετε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου και να παραλάβετε την συλλογή στον σώρο σας. Παραδόσεις από τα γραφεία μας γίνοται μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και πάντα μετά από συννενόηση με το τηλεφωνικό μας κέντρο δεδομένου ότι δεν είμαστε κατάστημα.

  Υπάρχει δυνατότητα αγοράς των κομματιών σε άλλη μορφή πέρα από αυτή του cd? Και αν οχι μπορείτε να μου φτιάξετε εσείς συλλογή με Mp3?  

Οι συλλογές μας είναι σε φυσική μορφή οπότε και η μόνη μορφή που μπορείτε να τις αποκτείσετε προς το παρόν είναι μόνο αυτή του cd.Μελλοντικά ενδεχομένως να υπάρξει και η δυνατότητα της απόκτησης τους σε ψηφιακή μορφή αλλά για αυτό θα υπάρξει σχετική ενημέρωση. Σχετικά με την συλλογή Mp3 αυτό δεν μπορεί να γίνει λόγω των μουσικών δικαιωμάτων.

  Μετά από πόσο καιρό μπορώ να αντικαταστήσω μια συλλογή?  

Εξαρτάται από το τι αντικατάσταση χρειάζεται.Αν υπάρχει ελλατωματικό προιόν μπορεί να γίνει από άμεσα και μέχρι 1 χρόνο από την ημερομηνία αγοράς του προιόντος. Αντικατάσταση αν δεν υπάρχει πρόβλημα στο προιόν δεν μπορεί να γίνει αφού έχει παραβιαστεί η ζελατίνα ασφαλείας του προιόντος.